Rabu, 27 Februari 2013

Pertandingan Wind Orkestra SBP Peringkat Kebangsaan

          
          Pertandingan orkestra SBP peringkat kebangsaan akan berlangsung di Kedah pada 1 hingga 5 Mac 2013. Seramai 60 peserta menyertai pertandingan ini. YDP PIBG bermurah hati memberi sumbangan peribadi berupa wang tunai dan cenderahati (goodie bag) berisi makanan ringan seperti roti dan coklat serta minuman sebagai bekalan dalam perjalanan ke sana. 

         Pihak YDP turut membantu dalam menguruskan jamuan makan untuk seluruh pasukan orkestra, atas kerjasama pejabat Duli Yang Maha Mulia Raja Perlis. Semoga pasukan orkestra MOZAC menempa kejayaan seterusnya mengharumkan lagi nama MOZAC dalam pertandingan ini. Pihak YDP PIBG mendoakan keselamatan dan kesihatan semua ahli pasukan dan guru pengiring pergi dan balik sepanjang berada di sana. 

          Ucapan ribuan terima kasih kepada cikgu Sharil dan guru pengiring yang terlibat iaitu En Mohd Hasifian dan Puan Wahida Saul Hamid atas perhatian dan bimbingan yang diberikan kepada para pelajar sepanjang pertandingan berlangsung. Semoga dengan izin Allah S.W.T, pasukan orkestra MOZAC memperolehi kejayaan sekaligus mencipta sejarah manis buat seluruh warga MOZAC.


Daripada,
YDP PIBG MOZAC 2012- Selamat berjaya pasukan orkestra MOZAC !!! -